);">

TIL DEG MED EN LITT ROLIGERE 17. MAI

Halla Bloggen, og GRATULERER MED DAGEN! For 203 år siden fikk vi endelig vår egne demokratiske grunnlov, og Christian Frederik ble vår konge. Dette er både min og Emils første 17. mai utenfor Norge, og helt ærlig føles det litt rart! I fjor feiret vi også sammen, da vi satt i beredskap på Madlaleiren, rekruttskolen for det norske Forsvaret. DET var en annerledes 17. Mai det, haha. Det var egentlig en veldig hyggelig dag på leiren, ettersom de åpnet dørene for alle ikke-militære og arrangerte leker for både store og små. Dessverre var vi som sagt "på vakt" og tok ikke del i festlighetene på samme måte, og jeg merket at jeg mye heller ville vært hjemme med familie og venner (Min mormor lager verdens beste kake). 

  
På tuppen av Antiparos #inspo

I år er jeg ikke like nedfor for å ikke være hjemme. Selvfølgelig hadde det vært kos å feiret med gjengen, men jeg liker meg i Hellas, og den lille gjengen vår her nede vet å ha det gøy! Dagen kan altså defineres som en litt nedtonet og rolig 17. mai, med god mat og mye iskrem. Har fått rapporter hjemmefra at det generelt har vært mye grått vær, så det gjør jo dagen her enda litt deiligere. 

Emil og co på Appelplass, Madlaleiren 17. mai 2016

I morgen venter nye eventyr, og vi jobber på spreng med å forbedre designet på bloggen. Enn så lenge håper jeg du får god avslutning på nasjonaldagen, så blogges vi i morgen. Stay curious, stay tuned.

- T

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits